האנחנו והאני, מלחמת העולמות, האימפרסריו האחרון, הסקס של מאסטרס, ריי דונובן, דאלאס, השמים נופלים, בחזרה למשחק. שלל מהנכר: הרווק בגן עדן, מעין עונת אולסטאר של הרווק, שבמסגרתה חוזרים (וחוזרות) מתמודדים מהעבר כדי לנסות שוב "למצוא אהבה". Partners, הסיטקום החדש של קלסי גרמר ומרטין לורנס במתכונת של 10/90 (הוזמנו עשרה פרקים ראשונים ולפי מידת ההצלחה שלהם יוזמנו 90 נוספים), שבמסגרתו הם מגלמים שני עורכי דין שונים – האחד לטובת הקהילה והשני לטובת התאגידים, שחוברים יחדיו להקמת עסק משותף. וגם פרק אחרון לעונה של לונגמייר, בתוך הבועה, זאב צעיר, הופרדו בלידתן, The Fosters, פשעים חמורים, Murder in the First, מאהבות (האמריקנית), Hotel Hell, מאסטרשף.
בכבלים,
בערוץ ב-21:05, מלחמת העולמות.
ב-30 באוקטובר 1938, לכבוד ליל כל הקדושים שחל למחרת, שידר אורסון וולס תסכית רדיו המבוסס על ספר של ה. ג. וולס בשם "מלחמת העולמות". וולס פרץ לשידור באמצע תכנית מוזיקה קלה ודיווח על נחיתתם של חייזרים על אדמת ארה"ב. הוא עשה זאת בצורה כה משכנעת, עד שהתעוררה בהלה ומנוסה של רבים מבתיהם והוקפצו כוחות צבא להילחם בפולשים. השידור הפך למעין מיתוס היסטורי, ושימש בסיס לתאוריות רבות בתחום תקשורת המונים. הסרט בוחן את הגורמים השונים שבגינם יצר התסכית "מלחמת העולמות" של אורסון וולס את אחד מאירועי ההיסטריה ההמונית הגדולים ביותר שידעה ארה"ב: הסקרנות התמידית של בני האדם לגבי החיים על המאדים; הופעתו של הרדיו כמדיום חדש וחזק; הפיצוץ המזעזע בהינדנבורג בשנת 1937 – האסון הראשון ששודר בשידור חי. התסכית של ילד הפלא היצירתי אורסון ולס בן ה-23 גררה תגובה ציבורית חסרת תקדים, שהונצחה באלפי מכתבים שנכתבו לרשת CBS, לוועדה הפדרלית לתקשורת, ולמר וולס עצמו. הסרט מביא חלק מהמכתבים הדרמטיים ומחזיר לחיים את האנשים שהקשיבו באותו הערב לשידור וחשבו שזהו סוף העולם.
בלוויין,
בכן תעו ב-22:00, האימפרסריו האחרון.
ייתכן שמייקל ווייט הוא האיש המפורסם ביותר שמעולם לא שמעתם את שמו: האימפרסריו הלונדוני המיתולוגי הפיק למעלה מ-300 הצגות וסרטים בחמישים השנים האחרונות, ביניהם "הגביע הקדוש" של מונטי פייטון, "מופע האימים של רוקי" ועוד רבים אחרים; הוא הכיר לקהל האנגלי את פינה באוש ואת יוקו אונו; הוא עיצב את התרבות הלונדונית בשנות ה-70. פלייבוי, מהמר, נהנתן, חבר של העשירים והמפורסמים – ווייט היום בסוף העשור השמיני לחייו והוא עדיין חוגג כאילו אין מחר. חמישים מחבריו הטובים, ביניהם קייט מוס, ג'ון קליז, נעמי ווטס, אנה ווינטור, ג'ון ווטרס, בארי המפריז, וכמובן האיש עצמו – משרטטים את דמותו הססגונית של איש הבידור הגדול מהחיים.
סרטים
בכן 3 ב-22:00, האנחנו והאני.
פסטיבל הקולנוע של כן. כשהיה בארץ סיפר מישל גונדרי שכדי לשמור על היצירתיות ולאתגר את עצמו הוא משתדל שכל סרט שלו יהיה שונה, ויעשה בשיטה אחרת. וכך לאחר שסיים את העבודה על סרט האקשן ההוליוודי "הצרעה הירוקה" ומעט לפני שעיבד את ספר הפולחן "צל הימים" הוא בחר בפרויקט צנוע ומשוחרר יותר – בדרמה קומית המתרחשת כמעט כולה על אוטובוס עירוני. ביום האחרון של הלימודים יוצאים התלמידים חזרה לביתם במסלול הקבוע. על האוטובוס עולים זה אחר זה החנון של הכיתה, הנערות שמתכננות את מסיבת השנה, המוזיקאים, הזוג שלא מפסיק להתחרמן וכמובן המופרעים מהספסל האחורי. בעוד הם נוסעים בתנועה הצפופה של ניו יורק לכיוון הבית, הם צועקים, שרים, מציקים זה לזה ולשאר הנוסעים, מפלרטטים, מרכלים ולא עוזבים את הסלולרים שלהם לרגע. עם פסקול היפ-הופ מגניב, גונדרי מתאר את בני הנוער הנרגשים מהחופש בעין ביקורתית, עם שמץ של קנאה ובהרבה אהבה והזדהות. הסרט פתח את מסגרת שבועיים של במאים בפסטיבל קאן, ואחר המשיך לסבב פסטיבלים בעולם; שיטת העבודה של גונדרי על הסרט הייתה יחודית. הוא ניהל סדנת דרמה במתנ"ס קהילתי ברובע ברונקס בניו יורק. במהלך העבודה עם בני הנוער בסדנה נבנה התסריט על בסיס הסיפורים והחוויות האישיות שלהם.
ולא לשכוח:
דאלאס 3 בכן דרמה ב-21:15.
בחזרה למשחק בכן דרמה ב-22:00.
השמים נופלים 4 בכן פעולה ב-22:00.
ריי דונובן 2 בכן או ב-22:00.
הסקס של מאסטרס 2 בחם 3 ב-22:34 ובכן או ב-22:45.
יש לכם המלצות משל עצמכם? אז תמליצו.